Tarieven

Een individueel consult duurt 50 minuten en het tarief bedraagt:

Intake individueel € 95,-
Individueel € 95,- per consult

Een relatie therapie consult (elk consult met 2 personen) duurt 60 – 75 minuten en het tarief bedraagt:

Intake relatie therapie (75 min) € 120,-
Relatie therapie (60 min) € 120,- per consult

Afzeggen
Indien niet ten minste 24 uur voor de afspraak is afgebeld, zal de consultprijs in rekening worden gebracht.

Vergoedingen voor Seksuologische zorg 2020

Seksuologische zorg wordt vrijwel niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Er zijn wel enkele verzekeraars die seksuologische zorg vergoeden vanuit het aanvullende pakket. Er is dan meestal een verwijsbrief nodig.

Voor de vraag of de behandeling in uw specifieke geval wordt vergoed door uw verzekeraar verwijs ik u graag naar uw verzekeringsmaatschappij. U kunt hierover meer informatie vinden op de website van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie: NVVS

Vergoedingen voor Psychosociale zorg
Ik ben geregistreerd bij de NVPA, het Nederlands verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen en de RBCZ. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden vanwege dat lidmaatschap een deel van mijn zorg via de aanvullende verzekering. Voor een overzicht van de vergoedingen, verwijs ik u graag naar de site van de NVPA.  Het betreft dan “Psychosociale zorg” die valt onder alternatieve zorg in die aanvullende pakketten. Zie hiervoor ook de website van de zorgwijzer.nl.

Belangrijk: Het is raadzaam zelf bij uw zorgverzekeraar na te gaan welke vergoeding voor u geldt. U kunt de nota’s, na betaling, zelf declareren bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van de zorgverzekeraar gaat dat elektronisch of door middel van een declaratieformulier. Een verwijsbrief van de huisarts in niet nodig om een afspraak te kunnen maken.

NIP registratie nr: 94076; NVVS registratie nr:  20467; NVPA nr: 103038; VEN registratie nr: EMDR  31200
Zorgverlener 90-045208 / Codekwalificatie 9020 Seksuologie;
KvK nr: 54871131. BTW nummer NL 0035556569